Blog

Deň učiteľov, ktorý si pripomíname 28. marca, je ideálnou príležitosťou na to, aby sme poďakovali tým, ktorí učia nás alebo naše deti. Kvety alebo bonboniéra sú zvyčajne prvou voľbou. Tento rok však môžete učiteľov prekvapiť niečím originálnejším. V kurze sú napríklad jedlé kytice, ktoré zvládnete jednoducho pripraviť aj sami. Postačí vám na to rýchla prechádzka medzi regálmi v Lidli, dobrý nápad a trochu trpezlivosti.

Okrem toho, že nás naučili čítať, písať a počítať, nás denne motivovali, inšpirovali, utešovali a posúvali vpred. Našu vďaku si teda rozhodne zaslúžia. Či už chcete za odovzdané vedomosti poďakovať pedagógovi, ktorý učil vás, alebo učiteľovi, ktorý vzdeláva vaše deti, blížiaci sa Deň učiteľov je perfektnou príležitosťou. Niekedy stačí krátke ďakujem, inokedy chceme našu vďaku premietnuť do pekného darčeka.

Každý rok však nemusíte skončiť pri čokoláde či rezaných kvetoch. Skúste radšej vytvoriť jedlú kyticu z ovocia a zeleniny. Bude to nielen originálny, ale aj zdravý a ekologický darček. Všetko potrebné nájdete v predajniach diskontu. Skúste skombinovať napríklad mrkvu s vňaťou, pór a petržlen. Alebo jednoducho – osve. Vytvoríte tak krásnu a najmä bezodpadovú kyticu. Popustite uzdu fantázii, pretože využiť sa dá takmer všetko. Od brokolice až po voňavé bylinky.

Reklama na magazín Vintage District